About us

Wij zijn Tribes

Een stam met onze eigen regels, eigen taal, rituelen, symbolen en verhalen. Al helemaal op het gebied van koffie. Wij geloven namelijk dat het anders kan. Eenvoudiger, lekkerder en beter.

 

We know what’s next

We zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken en onderzoeken alle mogelijkheden die koffie biedt. We volgen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van koffie en zoeken hiervoor de hele wereld af. Met onze nieuwsgierigheid, kennis en ervaring voorspellen wij de toekomst van koffie. A Coffee Prophecy.

 

Haal het maximale uit koffie

De gaafste en lekkerste ontdekkingen delen we met jou. In jouw zaak helpen we je om deze soms complexe koffieproducten eenvoudig te serveren. Geen ingewikkelde machines, recepten en meetinstrumenten. Wij maken het makkelijk. Probeer het eens uit.

De producten zijn geniaal in eenvoud en heerlijk van smaak. Snel klaar en het ziet er nog eens sexy uit ook. Je personeel helpen we snel op weg met workshops en eenvoudige instructievideo’s. Op deze manier kun je jouw klanten naast de klassiekers de nieuwste koffieproducten serveren, op elk moment van de dag. Zo helpen we je om de omzet te verhogen. Haal het maximale uit koffie.

De nieuwste koffietrends eenvoudig serveren in jouw zaak?